|
Cizrna.info
|
 | Tu ale musíme nejdříve nechat několik hodin máčet ve vodě a pak ji asi hodinu vařit, aby byla dostatečně měkká. Cizrna z konzervy je o něco měkčí a slaná; cizrna, kterou si sami uvaříme je (po hodině vaření) o něco tvrdší a slaná jen tak ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
cizrna.info |
Cizrna | awashop.sk - superfoods
|
 | Cizrna beraní (římský hrách, Cicer arietinum) je bezlepková luštěnina (kulovitá semena béžové barvy, která mají typickou rýhu a malý zobáček), pěstovaná před více než 7000 lety. Cizrna je po hrachu a fazolích jednou z nejvýznamnějších ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
awashop.sk/cizrna-c820 |
cizrna
|
 | Druhý den se cizrna slije, v hrnci rozpálit olej, osmahnout cibulku a vložit cizrnu, osolit, opepřit, vložit nové koření a zalít vodou.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
conovehonakopci.cz/stitky/cizrna |
Cizrn recept
|
 | Vyberte si ze stovek receptů na Cizrn, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Cizrn.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
receptnajidlo.cz/cizrn+recept |
Cizrna - ZiskejZdravi.cz
|
 | Cizrna se původně pěstovala ve Středomoří a Středním východě, ale brzy se rozšířila do celého světa. Nejvíce se používá v Italské, Řecké, Indické, Španělské a Portugalské kuchyni. Ačkoli nejznámější druhy cizrny jsou kulaté a béžové, další ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
potraviny.ziskejzdravi.cz/cizrna |
Cizrna – Viviente - O zdravé výživě
|
 | Cizrna, která je známá i pod názvy římský hrách, cizrna beraní a nebo anglicky jako chickpeas se u nás sice nepohybuje na výsluní slávy, ale myslím, že bychom na ni neměli zapomínat, protože je hodnotná stejně jako ostatní známější a ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
viviente.cz/cizrna | Počet záznamů:18
|
|